Giv din pipeline vokseværk

Kold kanvas og lunkne kaffemøder er pinefulde discipliner, der sjældent skaffer en tilfredsstillende pipeline. Desværre er marketingindsatserne i it-branchen alt for tit tilfældige og mangler retning, så salg ender med ikke at opleve en kontinuert strøm af leads fra en effektiv marketingmotor.

Det er der råd for!

Vi starter med at dykke ned i jeres eksisterende kombination af marketing og salg og dukker op med det bund-realistiske billede af, hvad jeres nuværende setup er i stand til at gøre for jeres pipeline.

Det eneste, I skal gøre, er at stille med en marketing-person og en salgs-person, vi kan tale med i en halv time. Hver for sig.

Herefter kommer vi med konkrete anbefalinger til marketingaktiviteter der effektivt vil øge jeres synlighed og skabe trafik til jeres hjemmeside – og viser, hvordan I kan anvende marketing automation som den centrale motor til at generere nye leads til jeres pipeline.

Med det rigtige setup får I ikke bare en marketingmotor. I får også et instrumentbræt, der viser data, I kan evaluere jeres marketingindsats ud fra og sikre ROI. Et instrumentbræt, hvor I sort på hvidt kan se, hvad der fungerer bedst i forhold til at fylde jeres pipeline med leads, og hvor I hele tiden kan optimere gevinsten af jeres salgs- og marketingarbejde på et databaseret grundlag I stedet for på mavefornemmelser.

Book et møde på to gange en halv time og få vores anbefalinger.

Book mødet nu